Caramida Fasonata VF-14

1-caramida-fasonata-moldova-vf-14-toscana-v-2-n
2-caramida-fasonata-moldova-vf-14-bordeaux

La dorința dumneavoastră, producem caramidă fasonată de tip klinker sau de fațadă «Euroton – Exclusiv» de forme dificile. Calitatea garantată a materiei prime, linii moderne de producție, control permanent al calității, dau posibilitatea să fie produsă cărămida fasonată «Euroton – Exclusiv» rezistentă, cu durată lungă de viață și estetică. Cărămida fasonată «Euroton – Exclusiv» se potrivește perfect pentru acoperirea fațadelor și pentru lucrările interioare, ușurează munca de zidire a diverselor contururi, cu unghiuri rotunjite, soluții deosebite în încadrarea formelor complicate ale ferestrelor, streașinilor, pervazurilor, arcurilor, stâlpilor, gardurilor și altele.

Gama de culori naturale, formele atrăgătoare ale suprafețelor, diversitatea mărimilor cărămizii fasonate «Euroton – Exclusiv» oferă posibilități nelimitate pentru fantezie și ajută eficient la rezolvarea celor mai dificile sarcini de arhitectură și design la construcții și reconstrucții.

Casa dumneavoastră, construită cu ajutorul cărămizii fasonate de tip klinker sau de fațadă «Euroton – Exclusiv», va deveni comfortabilă și sigură pentru viața întregii familii și vă va permite să mențineți balanța dintre temperatură și umeditate în interiorul încăperii. Cărămida fasonată «Euroton – Exclusiv» are o durată foarte lungă de viață și este rezistentă, ea nu are nevoie de îngrijire permanentă, își păstrează de-a lungul anilor caracteristicile sale, frumusețea și atracția.

Pret:

Detalii la 📞 068 272 999

Culori:

culori Caramida Fasonata Moldova (RO)

(click pentru a mări poza)

Exemple de utilizare a caramizii fasonate

Coloana:

Coloana din caramizi fasonate Moldova

Semi-coloana:

m2. Semi-coloana din Caramida Fasonata Moldova

Colt la perete:

m3. Colt de perete din Caramida Fasonata Moldova

Arca:

m4. Arca din Caramida Fasonata Moldova

Plinta:

m5. Plinta din Caramida Fasonata Moldova

Cornisa:

m6. Cornisa din Caramida Fasonata Moldova

Pervaz:

m7. Pervaz din Caramida Fasonata Moldova

Produse asemanatoare:

other-caramida-fasonata-moldova-vf-5-bordeaux-wth

CARAMIDA FASONATA VF-5

DETALII
other-caramida-fasonata-moldova-vf-10-corsica-n

CARAMIDA FASONATA VF-10

DETALII
other-caramida-fasonata-moldova-vf-29-modena

CARAMIDA FASONATA VF-29

DETALII