mun. Chisinau, str. Lunca Bicului 29
Luni - Vineri: 08:30 - 18:00
Sâmbătă: 08:30 - 14:00

Cărămidă Fasonată VF-10

Cărămidă Fasonată VF-10

În stoc
100 lei
Cantitatea

Ridicarea marfei din oficiu

price-tag

Prețurile afișate sunt pentru persoanele fizice. Prețurile pentru persoane juridice vă rugăm să le precizați apelându-ne la numărul de telefon.

La dorința dumneavoastră, producem caramidă fasonată de tip klinker sau de fațadă «Euroton – Exclusiv» de forme dificile. Calitatea garantată a materiei prime, linii moderne de producție, control permanent al calității, dau posibilitatea să fie produsă cărămida fasonată «Euroton – Exclusiv» rezistentă, cu durată lungă de viață și estetică. Cărămida fasonată «Euroton – Exclusiv» se potrivește perfect pentru acoperirea fațadelor și pentru lucrările interioare, ușurează munca de zidire a diverselor contururi, cu unghiuri rotunjite, soluții deosebite în încadrarea formelor complicate ale ferestrelor, streașinilor, pervazurilor, arcurilor, stâlpilor, gardurilor și altele.

Gama de culori naturale, formele atrăgătoare ale suprafețelor, diversitatea mărimilor cărămizii fasonate «Euroton – Exclusiv» oferă posibilități nelimitate pentru fantezie și ajută eficient la rezolvarea celor mai dificile sarcini de arhitectură și design la construcții și reconstrucții.

Casa dumneavoastră, construită cu ajutorul cărămizii fasonate de tip klinker sau de fațadă «Euroton – Exclusiv», va deveni comfortabilă și sigură pentru viața întregii familii și vă va permite să mențineți balanța dintre temperatură și umeditate în interiorul încăperii. Cărămida fasonată «Euroton – Exclusiv» are o durată foarte lungă de viață și este rezistentă, ea nu are nevoie de îngrijire permanentă, își păstrează de-a lungul anilor caracteristicile sale, frumusețea și atracția.

Culori:


Exemple de utilizare a caramizii fasonate:

Coloană


Semi-coloană


Colț la perete


Arcă


PlintăCornișă


Pervaz

Specificații principale
Producator
Euroton